Niestety to marzenie nigdy się nie spełniło i raczej nigdy się już nie spełni
 Niestety to marzenie nigdy się nie spełniło i raczej nigdy się już nie spełni   Miałem jeszcze inne marzenia powiedzmy że takie bardziej przyziemne
 Miałem jeszcze inne marzenia powiedzmy że takie bardziej przyziemne   Ale to jedyne było największe i najważniejsze
  Ale to jedyne było największe i najważniejsze 

Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
 Niestety to marzenie nigdy się nie spełniło i raczej nigdy się już nie spełni
 Niestety to marzenie nigdy się nie spełniło i raczej nigdy się już nie spełni   Miałem jeszcze inne marzenia powiedzmy że takie bardziej przyziemne
 Miałem jeszcze inne marzenia powiedzmy że takie bardziej przyziemne   Ale to jedyne było największe i najważniejsze
  Ale to jedyne było największe i najważniejsze 

Ale niestety moja biologia nie miała się najlepiej, bo kucie na pamięć cykli życia jakichś robaków nie było moją najlepszą stroną, ograniczyłam się do chemii.
 Ale niestety moja biologia nie miała się najlepiej, bo kucie na pamięć cykli życia jakichś robaków nie było moją najlepszą stroną, ograniczyłam się do chemii. (ale pewnie i niskopłatnego
 (ale pewnie i niskopłatnego  )
 )

A mnie zastanawia, dlaczego chciałeś być kosmonautą?MAX EVANS wrote:I już wiem o sobie coś więcej niż dotychczas

Dlaczego? EEE trudne pytanieBeauty_Has_Come wrote:A mnie zastanawia, dlaczego chciałeś być kosmonautą?
 Ale postaram się na nie odp. A więc dlatego ponieważ od małego fascynuje i pociąga mnie to wszystko co mamy nag głowami
 Ale postaram się na nie odp. A więc dlatego ponieważ od małego fascynuje i pociąga mnie to wszystko co mamy nag głowami   Może się to komuś wydać idiotyczne ale gdy byłem młodszy potrafiłem godzinami wpatrywać się w niebo i obserwować gwiazdy. Ogólnie rzecz biorąc po prostu lubię takie klimaty
  Może się to komuś wydać idiotyczne ale gdy byłem młodszy potrafiłem godzinami wpatrywać się w niebo i obserwować gwiazdy. Ogólnie rzecz biorąc po prostu lubię takie klimaty  

moze kiedyś mi się jeszcze uda....
 moze kiedyś mi się jeszcze uda.... tak więc piosenkarką nie będę, choć mam głos. w ogóle show biznes chyba działami na nerwy i jakoś nie chciałabym brać udziału w tym cyrku.
 tak więc piosenkarką nie będę, choć mam głos. w ogóle show biznes chyba działami na nerwy i jakoś nie chciałabym brać udziału w tym cyrku. PS. Wiecie gdzie można dostać nuty Dido Here with me na pianino ? Szukam szukam i nie mogę znaleźć może wy wiecie coś więcej na ten temat
  PS. Wiecie gdzie można dostać nuty Dido Here with me na pianino ? Szukam szukam i nie mogę znaleźć może wy wiecie coś więcej na ten tematNa razie nic ale w przyszłości być może jeszcze im za to podziękujeszfordzik wrote:rodzice mi kazali się uczyć i nic dobrego z tego nie wyszło jak na razie

jeszcze może się spełnić, jak się postaraszliftix wrote:jak byłem dzieckiem zawsze chciałem chociaż raz iść na mecz NBA, do tej pory marzenie się jeszcze nie spełniło

Ja do dziś marzę by pójść na mecz futbolu amerykańskiego. Usiąść w pierwszym rzędzie i zobaczyć jak ci ogromni mężczyźni rzucają się na siebie z całej siły. Coś pięknegoliftix wrote:jak byłem dzieckiem zawsze chciałem chociaż raz iść na mecz NBA, do tej pory marzenie się jeszcze nie spełniło

A poza tym marzyło mi się, żebym mógł latać tak jak postaci z Dragon ball i często nawet mi się to śniło.
 A poza tym marzyło mi się, żebym mógł latać tak jak postaci z Dragon ball i często nawet mi się to śniło.Users browsing this forum: No registered users and 47 guests