Zakończenie jest plusem, choć na dłuższą metę można się wściec
 Nie mogę się zdecydować, kogo lubię a kogo nie, bo namieszały mi w głowie pewne... ekhm, filmiki znalezione w sieci. Emilie sympatyczna, jeden... no, dwóch aktorów zabójczych (jednego omawiałyśmy w szkole, romawiając, rzecz jasna, o facetach i kolorach oczu), trzeci też mi się podoba, ale mnie za bardzo irytuje (no, zgadnijcie kto?
 Nie mogę się zdecydować, kogo lubię a kogo nie, bo namieszały mi w głowie pewne... ekhm, filmiki znalezione w sieci. Emilie sympatyczna, jeden... no, dwóch aktorów zabójczych (jednego omawiałyśmy w szkole, romawiając, rzecz jasna, o facetach i kolorach oczu), trzeci też mi się podoba, ale mnie za bardzo irytuje (no, zgadnijcie kto?  ). Widok Terry'ego O'Quinna bardzo mnie ucieszył. A ponadto... hm. No owszem, podobać, to mi się podoba. Ale jednak gdyby w tym samym czasie szło One Tree Hill (polski tytuł zakazany
 ). Widok Terry'ego O'Quinna bardzo mnie ucieszył. A ponadto... hm. No owszem, podobać, to mi się podoba. Ale jednak gdyby w tym samym czasie szło One Tree Hill (polski tytuł zakazany  ) to bez wahania wybrałabym OTH. A gdyby to było Supernatural... ho ho
 ) to bez wahania wybrałabym OTH. A gdyby to było Supernatural... ho ho   
 Chyba na razie jestem sceptycznie nastawiona...
A, zapomniałam - PS: Tajniak, nie chce mi się pisać też w GAW, ale... Daredevil to nudy i dość kipeska produkcja, jak dla mnie. Jeśli ktoś ma dostęp do kanałów "z wyższej półki" to może się połaszczyć na Veronicę Guerin, która, zdaje się, jest lepszym filmem, a w wypożyczalniach pojawił się "Dom na końcu świata", znacznie bardziej ambitny...

Za tydzien znow mamy dwa odcinki wiec chyba mozna sie spodziewac, ze bedzie nam TVP1 dawala podwojna dawke Lost!
 Za tydzien znow mamy dwa odcinki wiec chyba mozna sie spodziewac, ze bedzie nam TVP1 dawala podwojna dawke Lost!
 Żebym się w sceencapsy nie bawiła to bym miała niezłego stracha z "Lost" (zresztą i tak się bałam!). I co tam robi niedźwiedź polarny
  Żebym się w sceencapsy nie bawiła to bym miała niezłego stracha z "Lost" (zresztą i tak się bałam!). I co tam robi niedźwiedź polarny  A ogólnie to całość niezła. Emilie była świetna! Muszę powiedzieć, że czakam z niecierpliwością na kolene dwa odcinki
 A ogólnie to całość niezła. Emilie była świetna! Muszę powiedzieć, że czakam z niecierpliwością na kolene dwa odcinki 

) świetna, dzięki niej znowu poczułam klimat Roswell niewielki ale zawsze!
 ) świetna, dzięki niej znowu poczułam klimat Roswell niewielki ale zawsze!