Lizziett, z Eyes...? Ja miałam wrażenie, że maltretowałam ludzi ciągle ględząc o My Beloved Wife, ale widać naprawdę mam kurzą pamięć

Moderators: Olka, Hotaru, Hotori, Hypatia
Co prawda po wyrwaniu z kontekstu nie bardzo widać urok tego fragmentu... Cała 7 część traktowała o rozterkach wewnętrznych głównej bohaterki. A na koniec bum! maniak religijny"Be not forgetful to entertain strangers - for thereby some have entertained angels unawares".
I jump visibly and whirl on the Cubs fan. The man is still holding his paper up, but his eyes are trained directly on me. I swallow hard and bring my hand to my necklace, an old nervous fidget.
“What did you say?” I ask, still startled.
He remains silent and simply smiles as he returns to reading his paper.
My frown deepens. Max sends me on a soul-cleansing vacation and with my shitty luck I get stuck on a train with a religious freak.
Tak, masz rację Nan, najpopularniejszy trójkącik M&L&Mi to właśnie "First"&"Full Circle" Tasyfy. Ja miałam na myśli samych Maxa&Liz&Michaela, jako najpopularniejszy roswelliański trójkąt. Jakoś się tak ich uczepili- bo czy ktoś widział albo słyszał o trójkącie Liz&Maria&Michael? Albo Max&Liz&Maria?Lizziett, a najpopularniejszy trójkąt to nie jest Full Circle, autora nie pomnę? Nie wiem, czy to jest trójkącik, z bannerka sądzę że tak.
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests