Urodziny....
Moderators: ciekawska_osoba, lizzy_maxia
- lizzy_maxia
- Fan
Setka, powtórzę to, co życzyłam Ci osobiście (no, może nie tak zupełnie osobiście, ale wiesz o co mi chodzi  )...
 )...
życzę Ci, oprócz tej Gwiazdki z nieba, żeby pozostała w Tobie ta skromność, żeby każdy następny dzień przynosił choć jedno spełnione życzenie, żebyś pozostał taką sympatyczną osobą jaką jesteś teraz, żeby przyjaciele trwali przy Tobie nawet w najtrudniejszych chwilach Twojego zycia, oczywiście, żeby tych trudnych dni było jak najmniej, a te, które się zdarzą sprawiały, że będziesz uczył się na tych doświadczeniach czegoś nowego, co pozwoli Ci kolejne niepowodzenia (bo życie nie jest różowe) przetrwać z uśmiechem na ustach (troszkę zawikłane); żebyś zdał śpiewająco maturkę, dostał się na wymarzoną germanistykę i znalazł tam wielu znajomych.
Swoją Gwiazdkę - predzej czy później - znajdziesz, więc nie przejmuj się tym, co się skończyło...Patrz z nadzieją w przyszłość, a na pewno pojawi się w Twoim życiu ktoś, kogo pokochasz i kto odwzajemni Twoje uczucia, bo na to zasługujesz 

BTW. Lyss - wszystkiego najlepsiejszego, dalej takiego dobrego humoru i uśmiechu na codzień

)...
 )...życzę Ci, oprócz tej Gwiazdki z nieba, żeby pozostała w Tobie ta skromność, żeby każdy następny dzień przynosił choć jedno spełnione życzenie, żebyś pozostał taką sympatyczną osobą jaką jesteś teraz, żeby przyjaciele trwali przy Tobie nawet w najtrudniejszych chwilach Twojego zycia, oczywiście, żeby tych trudnych dni było jak najmniej, a te, które się zdarzą sprawiały, że będziesz uczył się na tych doświadczeniach czegoś nowego, co pozwoli Ci kolejne niepowodzenia (bo życie nie jest różowe) przetrwać z uśmiechem na ustach (troszkę zawikłane); żebyś zdał śpiewająco maturkę, dostał się na wymarzoną germanistykę i znalazł tam wielu znajomych.
Swoją Gwiazdkę - predzej czy później - znajdziesz, więc nie przejmuj się tym, co się skończyło...Patrz z nadzieją w przyszłość, a na pewno pojawi się w Twoim życiu ktoś, kogo pokochasz i kto odwzajemni Twoje uczucia, bo na to zasługujesz

BTW. Lyss - wszystkiego najlepsiejszego, dalej takiego dobrego humoru i uśmiechu na codzień

Last edited by lizzy_maxia on Fri Mar 12, 2004 3:29 pm, edited 1 time in total.

- brendanferhfan
- Zainteresowany
- ciekawska_osoba
- Fan
- 
				Mirelka666
- Nowicjusz
Lyssus! kochana! wybacz ze nie napisalam wczesniej, ale sama wiesz ze ja nie za czesto wchodze na forum  Jednakze skoro jush jestem to oczywiscie spoznione, ale z glebi serducha
 Jednakze skoro jush jestem to oczywiscie spoznione, ale z glebi serducha  zyczenia
 zyczenia  zeby wszystkie wydarzenia w Twoim zyciu predzej czy pozniej wyszly na dobre (lepiej predzej
 zeby wszystkie wydarzenia w Twoim zyciu predzej czy pozniej wyszly na dobre (lepiej predzej  ), abys miala ogromnie duzo marzen, ktore bedziesz wytrwale realizowala
 ), abys miala ogromnie duzo marzen, ktore bedziesz wytrwale realizowala  

urodziny:  urodziny:  urodziny:  Oraz skladam zyczenia dla wszystkich ktorym powinno sie je zlozyc w najblizszym czasie
  urodziny:  urodziny:  urodziny:  Oraz skladam zyczenia dla wszystkich ktorym powinno sie je zlozyc w najblizszym czasie 

Jednakze skoro jush jestem to oczywiscie spoznione, ale z glebi serducha
 Jednakze skoro jush jestem to oczywiscie spoznione, ale z glebi serducha  zyczenia
 zyczenia  zeby wszystkie wydarzenia w Twoim zyciu predzej czy pozniej wyszly na dobre (lepiej predzej
 zeby wszystkie wydarzenia w Twoim zyciu predzej czy pozniej wyszly na dobre (lepiej predzej  ), abys miala ogromnie duzo marzen, ktore bedziesz wytrwale realizowala
 ), abys miala ogromnie duzo marzen, ktore bedziesz wytrwale realizowala  

- lizzy_maxia
- Fan