Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
Nie tylko u Ciebie Elu ale na szczęście zapisałam je sobie na komputerza i moge je podziwiać do woli...Ela wrote:(przy okazji, czy tylko u mnie zostały po fotkach na poprzedniej stronie tylko czerwone krzyżyki ?)
I believe the writing is Korean because they were doing D-War right? And that was Korean. My sister is a Japanese wannabe and she said that they weren't Japanese, she didn't recognise them. And she knows her stuff!
Originally Posted by LongTimeFan
I've gotten permission to let you know that this tat is real - he got it in Japan last year.
Nan nie jesteś osamotniona. Do mnie te zdjęcia też nie przemawiająNan wrote:Może to i dziwne, ale jakoś nie rajcuje mnie ta jego goła klata...Matko, to tylko ja taka nienormalna jestem, że ponad sztukę i gołe klaty przedkładam zwykłego w normalnym ubranku, bez tych zimnych, odległych min...?
Nan wrote:ale dostrzegłam tam z boku umorusaną buźkę, nie chcę mieć wrażenia, że on przed chwilą zleciał z krzesła wpatrując się we mnie i zarył twarzą w ziemię. Głupio by mi było...
Tak więc z radością stwierdzam, że cel osiągnęłamMaleństwo wrote:Świetne tapetki Olka. Przynajmniej nie ma tu aż takiej wyrazistości tych specyficznych zdjęć
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests