No ja też myślałam że będzie 2 sezon ale tak Wy mówicie że to już koniec i koniec i się zmartwiłam że mi się przewidziało...
 No ja też myślałam że będzie 2 sezon ale tak Wy mówicie że to już koniec i koniec i się zmartwiłam że mi się przewidziało... 

Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros
 Ale dobrze, że już wszystko jest wyjaśnione
 Ale dobrze, że już wszystko jest wyjaśnione 

Nie liczyłam wcale na to, że finał odpowie na wszystkie nasze pytania. Postawił jeszcze więcej pytań, i w ten sposób na nowo zamieszał nam w głowach
 Nie liczyłam wcale na to, że finał odpowie na wszystkie nasze pytania. Postawił jeszcze więcej pytań, i w ten sposób na nowo zamieszał nam w głowach  Nie oczekiwałam niczego konkretnego, po prostu byłam ciekawa, więc nie miałam jak się zawieść. Kocham i nienawidzę jednocześnie takie cliffhangery
 Nie oczekiwałam niczego konkretnego, po prostu byłam ciekawa, więc nie miałam jak się zawieść. Kocham i nienawidzę jednocześnie takie cliffhangery  Nie wiem jak ja wytrzymam do jesieni!!
 Nie wiem jak ja wytrzymam do jesieni!!lizzy_maxia wrote:Będzie, będzie, 2 sezon, zdjęcia mają się zacząć w lipcu, więc na przełomie września/października powinien już być w TV
Freja - ja widziałam i się nie zawiodłam. Moim zdaniem to było genialne. Chy6ba najbardziej ekscytujące półtorej godziny w moim żcyiuNie liczyłam wcale na to, że finał odpowie na wszystkie nasze pytania. Postawił jeszcze więcej pytań, i w ten sposób na nowo zamieszał nam w głowach
Nie oczekiwałam niczego konkretnego, po prostu byłam ciekawa, więc nie miałam jak się zawieść. Kocham i nienawidzę jednocześnie takie cliffhangery
Nie wiem jak ja wytrzymam do jesieni!!
 , choć i tak trochę tego zostaje bez odpowiedzi. No ale cóż reżyser Lost zrobił świetny chwyt. Fani na całym świecie umierają z ciekawości co będzie dalej... i ja też się do nich dołączam!
, choć i tak trochę tego zostaje bez odpowiedzi. No ale cóż reżyser Lost zrobił świetny chwyt. Fani na całym świecie umierają z ciekawości co będzie dalej... i ja też się do nich dołączam!
Ja również. Zostawili nas z cliff-hangerem na całe lato i to jakim... Moją ulubioną rozrywką jest teraz łażenie po zagranicznych forach i czytanie teorii innych na temat serialufreja wrote:No ale cóż reżyser Lost zrobił świetny chwyt. Fani na całym świecie umierają z ciekawości co będzie dalej... i ja też się do nich dołączam!
 Spoilery też się już jakieś pojawiły, więc moźe jakoś wytrzymamy
 Spoilery też się już jakieś pojawiły, więc moźe jakoś wytrzymamy  
 Po trzech odcinkach trudno mi obstawiać kogokolwiek, ale pewnie był to ktoś, kogo nikt się nie spodziewałfreja wrote:P.S. A propo VM kogo obstawiasz na zbójcę?
 Albo może samobójstwo
 Albo może samobójstwo  Ale póki co nie chcę wiedzieć
 Ale póki co nie chcę wiedzieć  Więc ciiiiii....
 Więc ciiiiii....

Users browsing this forum: No registered users and 72 guests