Na Media Blvd można wygrać figurkę Imogi - smocze stworzenie z D-WAR

http://www.mediablvd.com/magazine/Dragon-Wars.html

Moderators: Olka, Ela, Xander, Pedros

Mimo to fajny zestaw dla fana maniaka. Ceny jednak odstraszają. Kiedy wystawili stroje, które Jason nosił na planie Skinwalkers, kupno zwykłej skóry na nadgarstek przekraczało moje możliwości finansowe. No może nie do końca, ale teraz upatrzyłam sobie rzutnik, więc inne wydatki mi nie leżą
 Mimo to fajny zestaw dla fana maniaka. Ceny jednak odstraszają. Kiedy wystawili stroje, które Jason nosił na planie Skinwalkers, kupno zwykłej skóry na nadgarstek przekraczało moje możliwości finansowe. No może nie do końca, ale teraz upatrzyłam sobie rzutnik, więc inne wydatki mi nie leżą 

A role pozostałych są dość epizodyczne, jak Majarandy Delfino w "Trafiic", Brendana Fehra w "Oczukać Przeznaczenie 2" czy ostatnio Shiri jako sekretarki w komedii o boku Toma Hanksa.
  A role pozostałych są dość epizodyczne, jak Majarandy Delfino w "Trafiic", Brendana Fehra w "Oczukać Przeznaczenie 2" czy ostatnio Shiri jako sekretarki w komedii o boku Toma Hanksa. Zagrał między innymi w : Sugar , Childstar , Long Weekend , The Fifth Patient , Paddyville , The Other Side Of Tracks.
 Zagrał między innymi w : Sugar , Childstar , Long Weekend , The Fifth Patient , Paddyville , The Other Side Of Tracks.

(miniaturki odsyłają do dużych)
 (miniaturki odsyłają do dużych) 

BTW O czym jest ten film ?
 BTW O czym jest ten film ?

Nawet niezłe
 Nawet niezłe  

Miłego odbioru
 Miłego odbioru   
 Users browsing this forum: No registered users and 26 guests